Logo Laat Los

Leer uw medewerkers omgaan met hun angst voor honden…

…en u zorgt ervoor dat zij weer beter gaan functioneren en meer werkplezier ervaren!

Uw organisatie heeft medewerkers in dienst die vaak vanwege hun werkzaamheden over de vloer komen bij verschillende mensen. Maar hoe is dit wanneer zij angst voor honden hebben? Of dit erg spannend vinden? Dat kan een behoorlijke invloed hebben op het functioneren en levert vaak veel stress op. Ook het werkplezier lijdt eronder. Dit is niet alleen vervelend voor uw medewerker, maar ook voor u als werkgever. De ervaring leert dat mensen situaties gaan vermijden en dit kan uiteindelijk leiden tot uitvallen. Herkent u dit bij (een van) uw medewerkers? Neemt u het serieus? Dan kunnen wij helpen.

“Angst voor honden kan een behoorlijke invloed hebben op het functioneren en levert vaak veel stress op”

Met het 1-op-1 traject Laat Los! begeleiden wij mensen die zich belemmerd voelen door hun angst voor honden. Of dit nu in privé- of werksituaties voorkomt.

Tijdens dit traject leert uw medewerker omgaan met zijn/haar angst voor honden, waardoor hij/zij weer met plezier en zonder stress en angst kan werken. Zich niet meer druk makend of er wel of geen hond in de buurt is.

Workshop

Naast het 1-op-1 traject organiseren wij ook op maat gemaakte workshops voor meerdere medewerkers tegelijk. Dit kan zowel live op locatie als online. In de workshop werken wij met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Tijdens deze interactieve workshop gaan we o.a. in op lichaamstaal van honden, de do’s en dont’s in contact met honden en natuurlijk de praktijksituaties. Uw medewerkers hoeven hiervoor geen angst voor honden te hebben ;-).
Wilt u meer informatie over deze workshop of heeft u een andere vraag. Stuur dan een mail naar info@laat-los.nl of vul het contactformulier in.

 

 

 

Volg ons op Social Media!

Wat anderen zeggen over

het 'Laat Los! traject'

Laat-Los-Angst-voor-honden Reviews-1

 "Weer naar de speeltuin"

“Door de vele oefeningen in de praktijk met verschillende honden heeft Frenkie
(9 jaar) zijn angst voor honden overwonnen en durft weer alleen naar de speeltuin te lopen"

-Moeder van Frenkie

Reviews-2

"Weer vertrouwen in honden"

“Na het bijtincident was ik het vertrouwen in honden volledig kwijt en durfde ik niet meer op mijn gevoel te vertrouwen. Door de angsttraining bij Laat Los! is dat weer voor een groot gedeelte terug. Ik durf weer steeds meer op mijn gevoel af te gaan”

-Stephanie

Reviews-5

"Weer naar het buitenland"

“Ik durf eindelijk weer naar het buitenland, omdat ik geleerd heb dat zwerfhonden niet met mij bezig zijn”

-Doortje

Logo Laat Los

Contact:

+31 (0) 641373875 | +31 (0) 655338877
info@laat-los.nl
KvK 68215347 | BTW-id NL001282659B15

Privacy Statement

Contact:

+31 (0) 641373875
+31 (0) 655338877
info@laat-los.nl
KvK 68215347 | BTW-id NL001282659B15

Privacy Statement