Logo Laat Los

Uw cliënt is slachtoffer van een (bijt)incident met een hond

Behandelt of behartigt u de belangen van een cliënt die (recent) slachtoffer is geworden van een (bijt)incident met honden? En heeft u de indruk dat uw cliënt angst ontwikkelt voor honden? Dan is het verstandig snel te handelen!

Wij kunnen helpen. Laat Los! is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die zich belemmerd voelen in hun dagelijks functioneren door hun angst voor honden. Uw cliënt kan contact met ons opnemen of direct een gratis Loslaat gesprek aanvragen.

Met het 1-op-1 traject Laat Los! leert uw cliënt omgaan met zijn/haar angst voor honden. Waardoor hij/zij weer met vertrouwen en zonder stress of angst kan functioneren. Zich niet meer druk makend of er wel of geen hond in de buurt is.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur een mail naar info@laat-los.nl of vul het contactformulier in. Cliënten die geïnteresseerd zijn in het 1-op-1 traject Laat Los! kunnen via deze site ook direct een afspraak maken voor een gratis Loslaat gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij de belemmeringen die uw cliënt ervaart en krijgt de cliënt een advies voor het vervolg.

Vergoeding

Onze ervaring is dat cliënten met angst voor honden als gevolg van een (bijt)incident in veel gevallen het traject Laat Los! vergoed krijgen vanuit de WA verzekering van de ‘tegenpartij’.

 

 

 

Volg ons op Social Media!

Wat anderen zeggen over

het 'Laat Los! traject'

Laat-Los-Angst-voor-honden Reviews-1

 "Weer naar de speeltuin"

“Door de vele oefeningen in de praktijk met verschillende honden heeft Frenkie
(9 jaar) zijn angst voor honden overwonnen en durft weer alleen naar de speeltuin te lopen"

-Moeder van Frenkie

Reviews-2

"Weer vertrouwen in honden"

“Na het bijtincident was ik het vertrouwen in honden volledig kwijt en durfde ik niet meer op mijn gevoel te vertrouwen. Door de angsttraining bij Laat Los! is dat weer voor een groot gedeelte terug. Ik durf weer steeds meer op mijn gevoel af te gaan”

-Stephanie

Reviews-5

"Weer naar het buitenland"

“Ik durf eindelijk weer naar het buitenland, omdat ik geleerd heb dat zwerfhonden niet met mij bezig zijn”

-Doortje

Logo Laat Los

Contact:

+31 (0) 641373875 | +31 (0) 655338877
info@laat-los.nl
KvK 68215347 | BTW-id NL001282659B15

Privacy Statement

Contact:

+31 (0) 641373875
+31 (0) 655338877
info@laat-los.nl
KvK 68215347 | BTW-id NL001282659B15

Privacy Statement