Logo Laat Los
Review-Pien-bang-voor-hond
Pien speelt weer bij haar vriendinnetje…

Ik weet het nog goed. In augustus startten we het Laat Los Kind-Hond traject met Pien. Na in juni een intens online kennismakingsgesprek te hebben gehad. Het traject hebben we vorige week afgerond met een geweldig resultaat. Esmée, moeder van Pien stuurde ons de volgende review. De afbeelding is de evaluatie die Pien heeft geschreven n.a.v. het traject. Hier doen we het voor!

Heeft of kent u een kind dat ook bang is voor honden en situaties waar honden zijn vermijdt? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis Loslaat gesprek aan of download de brochure en onze tips. In 8 weken leren omgaan met je angst voor honden. Een speciaal ontwikkeld traject voor kinderen van 8 –14 jaar. Volwassenen met angst voor honden begeleiden wij natuurlijk ook!

Review

De training van Lies en Herman heeft onze dochter Pien echt geholpen! Ze durft nu weer bij haar vriendin te spelen die in corona-tijd een hond kreeg. Dit was haar zelf gestelde einddoel en grote wens. Want hoe vervelend is het als je bij je beste vriendinnetje niet meer durft te spelen? En alleen maar bij ons thuis afspreken vond ook Pien geen oplossing voor een goede vriendschap. Pien heeft van jongs af aan een grote angst voor honden. Wij hebben haar als ouders met de beste bedoelingen willen beschermen. En meden inmiddels plekken waar honden losliepen. Goed bedoeld, maar we weten nu dat we dat niet meer gaan en moeten doen. Hadden we daarvoor de training van Lies en Herman nodig? Ja, absoluut.

Lies en Herman hebben samen met Pien een eigen stappenplan gemaakt. Ze gaven onze dochter heel veel vertrouwen. Op een oprechte en geïnteresseerde wijze gingen ze het gesprek met Pien aan. Na de eerste sessie waarin ze over haar angst moest praten, was ze mentaal gesloopt. (Haar eigen woorden). Pien vertrouwde hen vanaf het begin en ze voelde dat ze haar serieus namen.

Lies en Herman vullen elkaar heel goed aan. Onze dochter had nooit gedacht dat ze zover zou komen. Ze durft nu aan te bellen bij de buren met een hond en naar binnen te gaan. Ze durft nu door het park te lopen, waar ze voorheen altijd omheen liep en aait zelfs nu een hond als ze de hond vertrouwt. En……ze kan weer bij haar vriendinnetje spelen. We zijn Lies en Herman enorm dankbaar en raden het iedereen aan die van zijn hondenangst af wilt.

– Esmée, moeder van Pien

Gratis E-books: 'Tips om te leren omgaan met je angst voor honden'

Combi voorkant e-book ouders en kinderen

Rent uw kind hard weg of gilt het bij het zien van een hond? En wilt u graag weten hoe u uw kind hierin kan begeleiden?

Download dan nu ons E-book speciaal voor kinderen ‘Wat nou als je bang bent voor…’, en onze ‘Tips voor Ouders’. Beide ontvangt u tegelijk in één download. Wel zo makkelijk!

Volg ons op Social Media!

Logo Laat Los

Contact:

+31 (0) 641373875 | +31 (0) 655338877
info@laat-los.nl
KvK 68215347 | BTW-id NL001282659B15

Privacy Statement

Contact:

+31 (0) 641373875
+31 (0) 655338877
info@laat-los.nl
KvK 68215347 | BTW-id NL001282659B15

Privacy Statement